وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌ها/ بارش پراکنده باران در محورهای ۳ استان تجرد در ایران زیر ذره‌بین آمار / ۷ میلیون مرد و ۴.۴ میلیون زن جوان هرگز ازدواج نکرده‌اند / ۲.۵ میلیون زن پس از فوت همسر تنها مانده‌اند هوای تهران سرد می‌شود؛ کاهش پنج درجه‌ای دما طی ۴۸ ساعت آینده بارداری تا ۴۹ سالگی بی‌خطر و تا ۵۴ سالگی امکان‌پذیر است بقائی: آمریکا خود مسبب ناامنی است، اما خواستار محکوم‌کردن ایران می‌شود! ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران

پلمب مرکز زیبایی که دختر نخبه اهوازی را به کما برد

پلمب مرکز زیبایی که دختر نخبه اهوازی را به کما برد رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از پلمب مرکز زیبایی که دختر جوان اهوازی را به کما برد، خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۲ - ۱۹ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 10
کد خبر: ۱۰۹۱۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، فرهاد ابول نژادیان رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: مرکزی که این خانم در آن عمل را انجام داده، شناسایی شده و توسط پلیس اماکن و اداره نظارت بر درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز پلمب شده است.

وی افزود: اقدامات قانونی در این خصوص در حال پیگیری است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: مراکز غیر مجازی که در حال حاضر در استان خوزستان فعال هستند مرتبا از طرف اداره نظارت بر درمان شناسایی می‌شوند.

وی ادامه داد: اقدامات قانونی از طریق کمیسیون ماده ۱۱ که متشکل از سازمان نظام پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی و تعزیرات حکومتی است، در خصوص این مراکز انجام می‌شود و مرتبا مورد رصد قرار می‌گیرند و موارد غیر قانونی به دستگاه قضایی معرفی می‌شوند.

فرهاد ابول نژادیان تصریح کرد: دو دسته فعالیت درمانی غیر قانونی وجود دارد، یکی افرادی که هیچ پروانه‌ای از ما ندارند و به صورت غیر قانونی و زیر زمینی اعمال جراحی را انجام می‌دهند مثلا برخی در آرایشگاه‌های زنانه این کار را انجام می‌دهند یا در مراکزی که هیچ پروانه‌ای ندارند. این کار، نوعی دخالت در حرفه پزشکی و غیر قانونی است.

وی بیان کرد: نوع دوم مراکزی هستند که پروانه فعالیت از معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی دارند، اما در رشته‌ای که فعالیت می‌کنند تخصص لازم را ندارند و اقدامات غیر قانونی انجام می‌دهند.

ابول نژادیان عنوان کرد: ما بر هر دو دسته نظارت می‌کنیم و اداره اماکن نیز همراه با ما است. مرتبا این اماکن پلمب و به دادگاه معرفی می‌شوند، ولی مردم خودشان باید با علم و آگاهی و شناخت این افراد، به مراکز درمانی مراجعه کنند.

وی اذعان کرد: یکی از مکان‌های محل تبلیغ این مراکز، اینستاگرام است. متاسفانه جوانان فریب این تبلیغات کذایی را می‌خورند و به افرادی مراجعه می‌کنند که صلاحیت لازم برای کار را ندارند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده